Както най-вероятно знаете, звездите също са хора. И нищо чудно, че известните личности имат своите малки слабости в изграждането на модния си облик.

Те също като нас си падат неконтролируемо по определени аксесоари и остават верни на тях в продължение на няколко сезона. Например Дженифър Лопес постоянно се появява пред публика със същите гривни Pomellato, а Анджелина Джоли често се изправя пред камерите с чанта Ralph Lauren. Почерпете вдъхновение от звездните дами и вижте как един и същ аксесоар може да се ползва за най-различни случаи!

Дженифър Лопес – гривни Pomellato

43-годишната певица Дженифър Лопес на практика не се появява пред публика два пъти с един и същ тоалет. Но пък често може да бъде видяна със същите украшения. Певицата предпочита бижутата на Pomellato, а любимата й гривна, направена от злато и диаманти, се нарича „Танго“ и струва 55 хиляди долара. Дженифър обикновено носи няколко такива гривни едновременно.

Дженифър Анистън – чанта Tom Ford Flap Over Zip Bag

Модните блогове постоянно пишат за това, че актрисата притежава най-голямата колекция чанти в Холивуд. Може и да е така, но Дженифър Анистън най-често излиза в компанията на любимата си чанта - Tom Ford Flap Over Zip Bag. Звездата я смята за идеална и затова си е купила екземпляри в два цвята – черен и кафяв.

Анджелина Джоли – чанта Ralph Lauren

Когато тръгва на път, Джоли си взима някоя от чантите на Louis Vuitton. За важни мероприятия обаче предпочита чанта, създадена от дизайнера Ралф Лорън. Любимият модел на актрисата се нарича Bedford Bag и струва близо 2 хиляди долара.