Джъстин Бийбър разочарова множество свои аржентински фенове, след като се отнесе с пълно неуважение към националния им флаг, хвърлен в краката му по време на концерт в Буенос Айрес.

Вероятно по невнимание или по-скоро от невежество, младият певец не разпозна краските на аржентинското знаме и го подритваше и „почистваше“ от сцената все едно е парцал.

Говорителят на 19-годишната звезда направи изявление, в което защитава Бийбър и оправдава постъпката му като моментно объркване и неразпознаване на знамето, заради множеството други сутиени и дрехи, които се мятали по него на сцената. „Той никога, никога не бил осквернил нечие знаме.“

Според нас проблемът си остава в това, че Джъстин просто не се е позаинтересувал от това как изглежда националният флаг на Аржентина. Няма начин да сбъркаш голямо парче плат, оцветено в светлосиньо и бяло, със слънце по средата. То не прилича нито на сутиен, нито на друга част от дамско облекло.

Фенове публикуваха свои коментари по случая, гласящи най-често така: „Надявам се, че той никога няма да се върне в страната. Толкова неуважително бе от негова страна...“, „Колко отвратително. Той е арогантен и просто не трябваше да прави това пред верните се фенове.“