Главозамаян от славата поп звездата Джъстин Бийбър прекали с купоните за рождения си ден. През цялата седмица тийн идолът са забавлява на бързи обороти и взимаше с пълни шепи от радостите на живота, пише kliuki.ws.

Зает да докажа, че се чувства прекрасно без Селена Гомез и решен на всичко да й намери хиляди заместнички Джъстин прекали с показността и забавленията. Освен, че се показа с различни дами, той втрещи феновете си с меко казано неадекватното си поведение и прищевки. Джъстин е забелязан да се разхожда надянал черна маска на противогаз върху лицето си. Това до голяма степен разтревожило почитателите му за неговото емоционално състояние.

По време на концерта си в Лондон, Джъстин припаднал зад кулисите и се наложило веднага да бъде откаран в болница. Мениджърът му съобщил на разтревожените фенове, че състоянието на звездата е предизвикано от “недостиг на въздух”.

Феновете на изпълнителя са разтревожени за неговото здравословно състояние. Някои от почитателите му не разбират, как така и в болница Джъстин държи да покаже своята безотговорност, като се снима типично в негов стил- без риза и с панталон сложен прекалено ниско, за да се вижда бельото му.

Някои от почитателите му дори започват да се разочароват от поведението на звездата, тъй като на един от концертите си той закъснял с цели два часа.

Кели Озбърн също се сблъска с неприятен инцидент, докато си снимала в запис на телевизионното предаване E! Show.

Кели изведнъж пребледняла и се свлякла от стола, на който седяла. Веднага била откарана в болница и е стабилизирана. Лекарите все още търсят причината за припадъка ѝ.