Унгарската манекенка Барбара Палвин позира за февруарския брой на испанския Vogue.

Красавицата се снима с аксесоарите на Hunter & Gatti излъчвайки сексапил и чар. Модният бранд предлага шикозни аксесоари със скъпоценни камъни, цветни чанти и шалове бандани.

Ретро прическата на Палвин е дело на коафьора Пако Гаригес, а горещият еротичен поглед, изписан с дебела очна линия, на Франк Гарет.

Тя е секси, провокативна и от нея струи еротика. Невинността ѝ се смесва по интересен начин с откритата сексуалност, която е загатната зад различните аксесоари.

Знаете ли коя всъщност е Барбара? Това е предполагаемата скрита страст в сърцето на тийн идола Джъстин Бийбър.

Двамата бяха въвлечени в скандал след иконичното шоу на Victoria’s Secret в края на миналата година. Според слуховете именно залитането на Бийбър по Палвин стои в основата на раздялата му със Селена Гомес.

След шоуто манекенката публикува своя снимка в Туитър заедно с тийн идола. Селена Гомес на свой ред постна фотографията, придружена от безмълвен коментар под формата на многоточие в кавички.

Дори имаше случай, в който 18-годишният Бийбър и 19-годишната Палвин бяха засечени заедно на бродуейската постановка на "Цар лъв".

За да се защити, набедената за виновна за раздялата на Гомес и Бийбър манекенка на два пъти писа в Туитър, че между нея и тийн идола няма нищо.

"Казах го и отново ще повторя, но за последно – моля, успокойте се. Между него и мен няма нищо. Просто се срещнахме и се снимахме. Не бихте ли постъпили и вие по същия начин?", гласи посланието на Барбара Палвин.