Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Алекса Чънг или Клои Мориц?

Една страхотна, лятна рокличка попадна върху страхотните звездни тела на две изключителни красавици.

Настъпват най-хубавите дни през годината и вече е време да помислим с какви дрехи да сдобием и най-вече с кои ще се чувстваме блестящо, удобно и оригинално.

Звездите нагледно ни демонстрират страхотен стил, идеален за топлите дни. Някои от вас сигурно залагат на класиката в черно, а други са по-смели и обичат да рискуват що се отнася до тяхната визия, спирайки се на ярки цветове, нетипични кройки и материи.

Е, първата дама, която ще ви представим със сигурност е голяма почитателка на сигурното черно и обича да го включва както в ежедневните си визии, така и за по-специални случаи.

Става въпрос за модната икона Алекса Чънг, която представи една свежа, ефирна визия на наградите „British Fashion Awards” през 2012-а.

* Алекса с Valentino

Тъмнокосата красавица със светли очи бе комбинирала рокличката с обувки на Nicholas Kirkwood от есенно-зимната колекция за 2012-а.

Модните тенденции за роклите през прекрасните летни месеци могат да бъдат изразени с няколко думи – ярки цветове, микс на големи шарки, флорални мотиви, жизнерадостни, дръзки и женствени модели.

Затова и визията на чаровната актриса Клои Мориц по време на наградите „People's Choise Awards” по-рано тази годин, днес категорично ни спечели сърцата.



Да, тя се бе спряла на същата рокля на Simone Rocha, но свежото настроение на секундата ни завладя благодарение на неоново жълтото. Страхотен летен цвят, не мислите ли?



За лятото са много модерни иноватичните платове, които са проветриви и въздушни, падат меко по тялото и очертават извивките на тялото. Защо не предпочетете подобна рокля за горещите дни?

Нека се върнем обратно към нашите днешни модни героини и да решим чия от двете визии е по-хубава. Гласувайте за ващата фаворитка в анкетата по-долу!