По време на Седмицата на модата в британската столица Лондон се насладихме не само на модели на нови модни дизайнери, на утвърдени творци и на визиите на дами, които стоят „отстрани“, но играят също толкова важна роля, колкото самите ревюта.

Пред обективите на журналисти и фотографи любители позират модни блогърки, редактори на известни списания и „it”-мацки, които сменят тоалети за всяко шоу и се перчат пред камерите с такова удоволствие и удовлетворение, че няма как да останат незабелязани!

И ние им хвърлихме по едно око и дори успяхме да определим няколко основни тенденции:

„Миди“ пола


Средната дължина поли много често е пренебрегвана заради идеята, че е старомодна. Вдъхновете се от момичетата, които знаят как да я носят, за да не изглежда толкова ретро. С подходящите аксесоари може да се постигне една модерна и красива визия, независимо от дължината на полата.

Изберете пола, която е украсена с дантела или прибавете акцент на талията като колан в ярък цвят или цвете, така, че да създадете настроение.

Малко дами се осмеляват да носят такива поли, така че можете да бъдете уникална!



Мек пуловер

Тази дреха е идеална за по-хладните дни. Пуловерът е може би не чак толкова женствена дреха, но позволява различни съчетания – с пола, дънки или широк панталон.

Предимството е, че може да направите един тоалет да изглежда по-спортен, но и по-елегантен. От значение е с какво го съчетаете.

Четете още: Време е за пуловери!

Розово палто

Нестандартно, но изключително оригинално – розовото палто е просто перфектната връхна дреха за есента и зимата, с която ще привлечете внимание.

Със сигурност това палто е по-скоро за смелите дами, отколкото за тези, които предпочитат сиво и черно, но от време на време си струва да експериментирате.

Не е нужно да сте облечена и под палтото с ярки и прекалено цветни дрехи. Достатъчни са един чифт сини дънки, бял пуловер и боти на ток, за да разчупите визията си.



Всичко друго, но не и по тялото


Привърженички сме на удобните, небрежни, но стилни дрехи и не мислим, че единствено прилепналите по тялото роклички са най-сексапилни! За тези от вас, които мислят също по този начин, вижте как дамите носят и съчетават дрехите с един или два размера по-големи.



Класическо бежово палто


Никога няма да сбъркате с едно класическо бежово плато. То е просто незаменимо и задължително. Отива на всичко и се комбинира лесно с абсолютно всяка една дреха.

Важно е кройката му да е семпла и с дължина до коляното, големите външни джобове са голям плюс, а яката – идеална за ветровито време.

Четете още: Стрийт стил урок в бяло и черно