Звезди от всички краища на Холивуд се събраха на едно от най-бляскавите събития на есента – New York City Ballet 2013 Fall Gala.

Балетната гала вечер бе водена от Сара Джесика Паркър, а сред гостите, поканени в театър „David H Koch“, се открояваха много любими имена от шоубизнеса.

Натали Портман прикова вниманието на всички фотографи появявайки се под ръка със съпруга си, който както знаете е хореограф (негово дело са всички танци във филма „Черният лебед“, на чиято снимачна площадка Бенджамин среща Натали). Той е и главният хореограф на постановката, която бе представена на гала вечерта, а от месец септември 2014-та ще бъде назначен за директор на Парижката опера и балет.

Натали Портман бе облечена в красива рокля, издържана в три цвята – тюркоаз, жълто и черно. Моделът подчертава стройната ѝ фигура, докато опушеният грим на очите и мека вълниста прическа допълват тази съвършена визия.

Водещата на събитието – Сара Джесика Паркър, уважи ангажимента си обличайки приказна рокля в бяло и нежно розово.

48-годишната актриса се появи в компанията на дизайнерите Prabal Gurung и Olivier Theysken, които са създатели на костюмите на танцьорите от балетния спектакъл.

Ето и част от останалите гости на балетната гала вечер.

Дрю Баримор

Дрю Баримор загатва бременно коремче?

Доутзен Крус и съпругът ѝ

Ники Хилътн

50 Cent

Амбър Валета