Автор
Woman.bg

Ефирни и бляскави – дамите на гала вечерта на New York City Ballet

Снощи Манхатън бе така гостоприемен към звездния елит и го покани на едно от най-зрелищните събития за любителите на балетното изкуство - New York City Ballet.

И тъй като случилото се на грандиозната сцена остана недостъпно за нас, намерихме утеха в няколко прекрасни вечерни рокли, разходили се по ярко червения килим на входа на Lincoln Center.



Първата дама, която успя да спре дъха на присъстващите бе Сара Джесика Пъркър – огромно чувство за стил, събрано в миниатюрна и чаровна външност.



Нека все пак си припомним, че преди да стане актриса и модна икона, Сара Джесика е била балерина в Американския балетен театър.

И като настоящ член на борда на New York City Ballet актрисата не си позволи и най-малка грешка във визията на червения килим.

47-годишната звезда изглеждаше зашеметяващо в дълга до земята рокля на цветя, пристегната в кръста с елегантен златен колан.
Косата ѝ бе прибрана на висок и пищен кок, в който бе вплетено лилаво цвете, а компания на съвършената визия правеха златна огърлица и лилави обувки с панделка за акцент.

Когато мислехме, че няма кой да мери сили с модната икона Сара Джесика Паркрър, се появи винаги сдържаната, но великолепна Анн Хатауей.

Нейната рокля също се вееше ефирно при всяко леко движение и бе украсена с цветя. Романтична нотка прибавяше елегантната следа, която дългия крайчец на роклята оставяше след Хатауей.

Единствените бижута, с които 29-годишната актриса бе украсила визията си се оказаха малки диамантени обеци и позлатена чантичка.

Последваха зрелищни появи на звезди като модела на Victoria’s Secret, Каролина Куркова, която принуди погледите на всички около червения килим да проследят крещящо червената ѝ рокля.



Сред впечатляващите тоалети на New York City Ballet можем да отличим и тези на Оливия Палермо, Иман, Елетра Уайдаман и Джейми Тиш.

Оливия Палермо

Иман

Елетра Уайдаман

Джейми Тиш