Дейвид Бекъм винаги е бил любящ и грижовен баща, на когото Виктория може да разчита, когато се налага да работи и да бъде далеч от любимите си синове, дъщеря и съпруг.

Сплотеното семейство Бекъм е пример за подражание, а в цялата приказна картинка се открояват специалните отношения между Дейвид и малката Харпър.

Всички сме чували, а някои и изпитвали на гърба си, изключителната връзка между баща и дъщеря, тъй че привързаността на тези двамата не е изненадваща.

Дейвид и Харпър бяха заснети от папарак по време на обикновена разходка и игра на детска площадка в Ню Йорк, където компания им правеха Моли Симс и малкият ѝ син Брукс.

Харпър отново изпъква със стила си – розова рокличка, съчетана с черен бейби Мартинс и характерното мини кокче, което майка ѝ призна, че ще носи докато косичката ѝ не се сгъсти.

И докато очарователната двойка Бекъм се забавлява с люлки, топки и снимки за домашния архив, то Виктория продължава усилена работа върху представянето и разпространението на последната си пролетно-лятна колекция, която представи преди дни на Седмица на модата в Ню Йорк.