Ризата от деним е от онези дрехи, които винаги ще са актуални, независимо от сезона или модните тенденции.

Обожаваме градската, небрежна мода и изглежда не само ние сме почитателки на дрехите от деним, които са удобни и могат да се съчетават с почти всички други дрехи, които притежавате.

Класическата риза от деним ни е слабост… и не само на нас!

Попаднахме на три известни личности, всеки успял в своята сфера на изява, които се оказаха с еднакъв моден вкус.

Дейвид Бекъм е един от най-стилните мъже и модна икона за много негови почитатели.

Футболистът, който има невероятен усет към модните тенденции, привлече погледите към себе си, появявайки се на летище в Лондон с риза от деним.

Спорто-елегантната му визия трудно може да бъде изкопирана, все пак Бекъм има пълната подкрепа на съпругата си, която със сигурност се грижи Дейвид да бъде винаги в крак с модата.

Уест, г-н Кание Уест! Той е един от най-успешните продуценти и хоп-хоп изпълнители. С много труд, желание и амбиция Кание успя да удържи влиянието на хип-хоп гилдията и да се открои със спретнатия си стил.

„Първата ми любов е модата. Бях дизайнер много преди да стана рапър”, споределя Уест.

Гарантираното му редовно участие в класации за стил го откроиха като „Най-добре облеченият мъж на годината” (напр. на наградите Vanity Fair), което му дадоха шанс за изява като дизайнер, и то вече сред най-успешните!

Той също залага на спортно-елегантна визия, която е винаги спретната и модерна.

Вижте един от любимите тоалети на половинката на Ким Кардашиян - риза от деним, черни панталони и груби боти:

24-годишния американски актьор Зак Ефрон, който е участвал в няколко хитови телевизионни филма, също се спряга като един от младите стилни звезди на Холивуд.

Той си пада по семпли дрехи, които да допълва с интересни аксесоари. Както в този случай бе засечен на излизане от летище в Америка, облечен елегантно с риза от деним, черни панталони и обувки, черна вратовръзка и авиаторски очила.

Любопитни сме да разберем коя визия ви допада най-много? Гласувайте за Дейвид, Кание или Зак в нашата анкета по-долу!