Виктория Бекъм не изключва да роди още едно дете. Бившата певица от Спайс гърлс, която има четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, от съпруга си Дейвид Бекъм, признава, че съчетаването на семейния живот с модния й бизнес понякога е истинско изпитание, но не изключва да увеличи домочадието си с още един член.



В отговор на въпрос как се вижда след пет години Виктория заяви: "Бих искала всички да са здрави и щастливи. Искам да разширявам бизнеса си със стабилно темпо и да карам все повече жени да се чувстват силни, красиви и уверени. И никога не казвам никога за още едно бебе".



Виктория разкри още, че е почитателка на поредицата еротични романи "50 нюанса сиво", но макар да е накарала майка си Джаки Адамс да прочете книгите, се притеснява да обсъжда съдържанието им с нея, предаде БГНЕС.

"Стигнала съм до средата на втората книга. Дори купих книгата на майка ми! Но всеки път, когато тя опита да заговори за нея, аз избягвам темата", сподели Виктория пред американското издание на сп. "Glamour".

ВИДЕО: