Автор
Woman.bg

Как грозното патенце Клои се превърна в красив лебед?

Клои Кардашиян винаги е живяла под сянката на сестрите си, борейки се едновременно с излишните килограми и липсата на самочувствие.

И докато Ким и Кортни привидно винаги са поддържали форма с лекота, то Клои откровено и директно бе определяна като „дебелото, грозно пате“ от клана Кардашиян.

„Когато бях малко, пухкаво, 8-годишно дете имах две красиви сестри и често се чудех защо и аз не изглеждам като тях? Мразя когато ме сравняват с тях... Никога няма да изглеждам като тях и това е“, сподели веднъж в свое интервю Клои.

След години битка с килограмите най-малката от звездната сестринска тройка е на прав път към трансформацията си в красив лебед.

Към днешна дата, с помощта на стриктна диета и програма с упражнения тя успяла да свали 13 килограма.

Диетата на Клои Кардашиян

Диетата ѝ се състои предимно от протеини. Закуската включва белтъците на няколко яйца, обядът представлява протеиново смути, а вечерята обикновено се състои от пиле на грил или печена риба с голяма зелена салата.

Никакви пуканки или чипсове повече

Риалити звездата признава, че внимава с количествата храна и не преяжда. Този навик я предпазва от злоупотреба с храна и ѝ позволява да опитва от „забранени“ иначе храни.

„Всичко е въпрос на контрол. Ако искам сладко, ще хапна хапка или две, но няма да изям цяло парче торта, например.“

Упражненията на Клои Кардашиян

Спортният режим на Клои включва редовен фитнес – 4 или 5 пъти в седмицата. И никога не пести енергия и време за спаринг с треньора си по бокс.



Тайната на Клои

Ако има нещо, което безотказно работи в полза на здравето и красивата фигура на Клои Кардашиян, то това несъмнено са зелените сокове. Те представляват смес от спанак, зелена ябълка и въобще всичко зелено, което може да се превърне във вкусен сок.

Любимият фреш на Клои включва следните съставки: 3 ч.ч. бейби спанак, 1 банан и вода толкова, колкото при разбиването с блендер да се получи сок.

Соковете Клои пие всеки път, когато ѝ се прияде извън фиксираните часове за хранене. Много често започва деня си със зелено смути или заменя вечерята с два зелени сока.