Най-голямата от сестрите Кардашиян по принцип е попадала винаги в класациите за най-стилно облечена звезда. Но с пари човек не винаги може да си купи стил...

Ясно е, че не всяка жена може от сутрин до вечер да изглежда перфектно, но Кортни и останалите дами от сем. Кардашиян винаги са държали да привличат внимание с безупречна визия, която включва дрехи и аксесоари на известни модни дизайнери, идеален грим и красива прическа.

Но понякога, в опитите си да покажат екстравагантност и вкус към стилното, някои дами достигат до такива крайности, че не само фешън гурутата, но и всеки нормален човек трябва да се хване за главата. А коментарите относно най-новата визия на 34-годишната майка на две деца със сигурност не са от най-позитивните.

Четете още: На коя й отива повече: Гуен Стефани или Кортни Кардашиян?

Нейните бодигарди трябваше буквално да придържат Кортни, която излизайки от лимузината не успя да прекрачи бордюра, тъй като бялата пола й беше прекалено тясна, а обувките на модна марка Alaïa с прекалено висок ток.

Много от феновете й също не харесаха назад стилизираната коса, която според тях я прави да изглежда по-възрастна и не й отивала на цялостната визия.

Четете още: Битката на сестрите: Кортни или Клои?