Предстои ви една страхотна парти вечер с най-близките приятелки, а защо не и нови приятели? Имате настроение за нещо смело, секси и съблазнително. Е, ще ви покажем как да постигнете страхотна визия от глава до пети, с която ще омагъосате всички!

Добре дошли в света на тъмнината! Черното във всичките му нюанси, комбинирано с ярко розово чверило, създава тайнствено излъчване. Матово червило върху устните се грижи за необходимия сексапил.

23-годишната ни любимка - блогърката Annie Jaffrey, показва класически стил на гримиране, който превръща всяка жена в изкусителка.
Тя съветва да нанесем много спирала на горните и долни мигли и да се приготвим за парти! От класически черен цвят до ярко синьо – тази година смелите решения, постигнати с помощта на очна линия, са ултрамодерни.

Разбира се, най-модерен е този грим, който ви кара да се чувствате уверена и красива. Затова не се ограничавайте.

Експериментирайте, докато от огледалото ви се усмихне най-красивата жена. И най-вече не забравяйте, че ако се чувствате добре, ще изглеждате добре и обратно.

Когато сте готови със зашеметяваща цялостна визия, е време да го покажете на партито и да се радвате на един нов бляскав вид, с който ще привлечете всички погледи към себе си.

Четете още: Чудесна прическа "рибена кост"