Най-сетне! Големият ден наближава! За да се спасите от притесненията и напрежението от предстоящото раждане, опитайте да си организирате и запълните времето до раждането с приятни занимания и ползотворна подготовка.

Като за начало – направете списък и съберете чантата си за Родилното.

Документи - Лична карта, Медицинско направление, Обменна карта, Други важни документи от направени изследвания.

Тоалетни принадлежности

За да се чувствате спокойна и чиста, вземете си подходящи тоалетни принадлежности - четка и паста за зъби, сапун, шампоан, гребен, самобръсначка

Хигиенни материали

За престоя в болницата ще са Ви необходими важни хигиенни материали, които ще осигурят здравословната Ви хигиена и комфорт - дамски превръзки, влажни кърпички, тоалетна хартия, хавлиени къпи.

Дрехи

В някои болници не е необходимо да взимате нищо от долуизброеното, но за всеки случай пригответе си - нощница с предно закопчаване, бельо – памучени бикини или бикини за еднократна употреба, халат, жилетка, чорапи, чехли.

Прибори

Може да Ви се струва странно, но е добре да имате тези прибори за хранене, за да са Ви на разположение по всяко време.

Специални

За да Ви бъде максимално комфортно като млада кърмачка, осигурете си - помпа за кърма, подплънки за кърмачки, сутиен за, кърмачки, термометър.

Какво да вземете за бебето в родилното! Очаквайте в следващата част на материала.

А сега нека ви подарим освен информация за признаци на правилно кърмене, така и възможност да спечелите едногодишен абонамент за продуктите на Mustela. Достатъчно е да отговорите на въпросите в играта "Мама знае най-добре!", за да участвате в томболата. Успех на всички!