Тази статия я посещаваме на всички бъдещи мамчета, които разцъфтяват пред нашите очи и се превръщат в още по-красиви и самоуверени жени.

Имаме голямото щастие да сме заобиколени от жени, на които им предстои най-хубавото събитие в живота – да се сдобият с първата си рожба.

Със сигурност едно от най-големите предизвикателства през бременността е подбирането на набор от дрехи, които ще подчертават вашето прекрасно женствено тяло, но и удобството на дехите.

И все пак кой е казал, че жените не могат да бъдат красиви и стилни по време на бременност? Никой!

За някои от вас сигурно търсенето на дрехи се е превърнало в една единствена цел – да се чувствате комфортно в тях, но не е зле все пак да присъства малко стил и цвят във вашата визия.

С настъпването на пролетта все по-често може да се осмелявате да носите ефирни рокли, които са изключително приятни за носене и също така спестяват излишни нерви при комбинирате с панталон, дънки или риза. В този ред на мисли включваме и макси роклите, които са отлична дреха за бъдещите майки през лятото.

Работещите бременни дами могат да носят също свободни рокли със сандали или клин с туника и равни обувки. Допълнете визията си с много гривни, цветна кърпа за коса и дамска чанта в ярък цвят.

Също така може да спрете на клин в комбинация с туника. Клиновете за бременни са истински удобни и не се впиват в долната част на корема, както да речем дънките.

Някои от любимите ни модни блогърки, които се радват на бременността си, предлагат забавни и закачливи визии за бременни, които със сигурност ще вдъхновят и вас!

Delmy от FashionBananas:

Anh от 9to5chic.com: