Да станеш майка е едно от най-значимите събития в живота на всяка една жена. През бременността от първостепенно значение е тя изкара нормално и да износи здраво дете, което да обсипва с грижи и любов.

Идва момент обаче, когато пред всяка майка се изправя въпросът как да си възвърне предишната фигура и как стилно и удобно да се облича. Дошло е време да си спомните за елегантните и модерни дрехи, които сте носили преди бременността.

Още повече, че сега може да подчертаете страхотната си женствена фигура и най-важното да се гордеете със своето прекрасно дете!

Това обаче, скъпи дами, не означава да забравяте себе си! Да се отпускате и да потъвате в депресия, че „няма какво да облечете“. Има... и още как!

Най-добре е да подберете дрехи, които ще удовлетворят изискванията ви.

Синди от thedaybookblog.com е чудесен пример за това как една млада майка би могла да се облича, независимо от натовареността й и ежедневните задачи.

Представяме ви няколко нейни снимки и подбраните от нея тоалети, които ще накарат всяка жена да изглежда модерна и да се чувства едновременно комфортно и секси, въпреки скорошното раждане.

Запознайте се със Сидни и нейното малко съкровище:

Разберете повече за Сидни ето ТУК!!!