В събота вечер се състоя специалната гала вечер „Baby2Baby” в Лос Анджелис, на която бяха поканени едни от най-красивите и известни мамчета на Холивуд.

Очите ни останаха в тоалетите на прекрасните Джесика Алба и Никол Ричи – и двете на 31 години и майки на две прекрасни дечица.

Както всяка работеща майка, Джесика и Никол бяха много изморени, но те успяха да намерят сили да изглеждат отново бляскави и красиви.

След раждането на второто си дете, Джесика Алба залага на по-женствения стил. Актрисата освен че си върна стройното и стегнато тяло, успя да върне и себе си в класации като „Най-сексапилна майка” и „Най-добре облечена знаменитост”.

Най-актуалната й изява доказва нейното чувство за безупречен стил. Тя бе заложила изцяло на романтична визия, за която допринесе най-вече разкошната ръчно избродирана рокля от resort колекцията за 2013-а на модна марка Valentino.

С прибрана назад коса и ненатрапчив грим, Джесика успя да омае фотографите и другите гости.

Тя се бе спряла на дамска чанта, модел “Boite de Nuit” на Roger Vivier и бижута на Harry Winston.

Представяйки ретро блясък, Никол Ричи се появи с невероятна рокля с гол гръб от есенно-зимната колекция на Lorena Sarbu, която бе украсена със светло розови, бежови и бели мъниста и камъни.

Никол става все по-стилна и елегантна с всеки изминал ден. За събитието Никол предпочете по-сексапилна визия, от която долавяме нотка на сладка носталгия.

Тя ни връща блясъка на 20-те, във времето на неподправената елегантност, артистичните маниери и финес.

И двете дами разтърсиха всички на събитието, защото изглеждаха истински божествено, но визията на коя от двете чаровни майки ви харесва повече? Гласувайте в нашата анкета по-долу или чрез коментар! Любопитни сме да разберем вашето мнение!