Всяка зодия си има своите късметлийски цветове и използването им в декора на дома би могло да окаже огромно положително влияние върху личния ви и професионален живот.

Овенът ще се чувства добре, заобиколен от червено

Този знак е управляван от Марс. Щастливият цвят за представителите му е червеният. Овните са много енергични и активни хора, а червеното излъчва топлина и е в състояние да зареди представителите на зодия Овен с много енергия.


Белият цвят е най-подходящ за Телеца

Това са хора, които обичат да живеят в собствената си пространство и да работят със свое собствено работно време. Белият цвят е най-подходящ за тях, защото това е цвета на истината. Този цвят може да донесе много на спокойствие и сигурност на представителите на зодия Телец.



Зелени акценти в интериора на Близнаците

Щастливият цвят за представителите на зодия Близнаци е зеленият. Близнаците по принцип са бъбриви, обичат да говорят много и често са раздвоени в това, което говорят и това, което действително правят. Светлозеленият цвят ще ги стимулира в интелектуално отношение и същевременно ще им помогне да намерят баланса, от който се нуждаят.



Тонове в сребристо за Рака

Сребърното във всички негови нюанси е най-подходящият цвят за представителите на тази зодия. Техният слънчев знак се управлява от Луната и затова това са много чувствителни и леснораними хора, които се отличават със силна емоционалност и дълбок вътрешен свят.



Злато и пак злато за цар Лъв


Този зодиакален знак се управлява от Слънцето и затова няма нищо по-логично от това, най-подходящият цвят за Негово Величество да се окаже … цветът на златото. Или казано по друг начин, всички декори със златисти оттенъци са идеалната среда за Лъва. Тези цветове не само ще привлекат вниманието му , но и тяхната „луксозност“ от друга страна ще провокира възхищението на околните, а всички знаем, че това е нещо, от което всеки представител на тази зодия се нуждае.



Мистерия в лилаво за Девите

Тъмнозеленият цвят, а също и тъмно лилавите нюанси са идеални за декора на дома, когато става дума за представители на зодия Дева. Тези цветове са изпълнени с мистерия, те са „сериозни“ и „дълбоки“ цветове – нещо, което всяка Дева счита за изключително важно.



Очаквайте продължение.