Автор
Woman.bg

Нина Добрев, любовта към десертите и пухкавото ѝ коремче

Нина Добрев е новото лице на корицата на сп. Self за месец ноември и споделя своите малки тайни за красива и стройна фигура.

Когато стане въпрос за спорт 23-годишната актриса твърди, че никога не е имала съвършено стегнат корем, независимо колко тренира:

„Имам пухкаво коремче, но въпреки това не тренирам много яко. Ако ми предстои да обличам бански тренирам повече и пропускам десерта в продължение на няколко седмици. Но обикновено спортувам колкото да се чувствам добре.”

„Упражненията ме зареждат с ендорфин и енергия. Правя ги по четири пъти в седмицата. Тичането е моето лично време; работейки над мускулите си на чист въздух е терапевтично.”

Въпреки предпочитанията си към джогинга и леките упражнения със собствена тежест, Нина не може да пренебрегне „голямата любов” в нейния здравословен начин на живот, а именно йогата.



„Йогата промени тялото ми на 100%. Тя тонизира всичко в теб и те прави фин. Поза Танцьор е невероятна. Напряга всеки мускул! Освен това, трябва да си много съсредоточен. Ако умът ти е някъде другаде, ще паднеш.”



Относно диетата си Добрев признава, че храната и яденето имат пряка връзка с настроението ѝ - „Да гладуваш, за да си слаб, не ми харесва. Когато не се храня, това се отразява на настроението ми. Зареждам се с малки порции и винаги си взимам по някой протеинов десерт, като например бадеми. Чай лате или еспресо също мe поддържат в свежа форма.”



Нина също казва, че трудно устоява на десерти – „Току-що се сдобих с машина за сладолед и си правя сладолед с кокосово мляко, гарниран с кокосови стърготини. Толкова е вкусно. Аз съм луда на тема здраве и се храня възможно най-органично, но обичам и да се храня по ресторанти и, напоследък, да готвя. Обожавам да организирам партита с вечеря.”