Автор
Woman.bg

Йога, мляко, мама... Какво ново покрай Нина Добрев

Тя има страхотно тяло и редовно го показва в красиви рокли по светските събития или от екрана на сериала „Дневниците на вампира”, който я изстреля в звездната орбита.

Освен красиво и стегнато, тялото й е и доста гъвкаво. Всеки, който се е съмнявал в това може да се опровергае сам себе си като изгледа част от гостуването й в шоуто The Conan O'Brien Show.

23-годишната актриса, която носи българската кръв във вените си, е страстна почитателка на йогата и твърди, че дължи елегантно оформените си мускули именно на нея.

А за да демонстрира наглед една минимална част от йога заниманията си, тя показа атрактивен асан, познат под името Скорпион.

Показа го и то как...



На подобни пози вероятно се радва любимият й Иън Сомърхолдър, с който наскоро бяха засечени на фестивала Coachella.



Канеленият тен върху Нина е от току-що приключилата ваканция на горещата холивудска двойка. Двамата се завърнаха от белите пясъци на Уаикики.

Съвсем скоро, на 21 септември, ще бъде реализиран и чисто новият й филмов проект - The Perks of Being a Wallflower, в който Добрев си партнира с Ема Уотсън и Пол Руд.



Междувременно актрисата и майка й Микаела Константин се снимаха в реклама за кампанията „Got milk?”.

Двете красавици позираха с бели, млечни мустачки, подкрепяйки програмата „Like Her, Like Me”, която е насочена към позитивното влияние, което връзката между майка и дъщеря може да има върху живота и на двете.



В интервюто към рекламната кампания Нина споделя, че млякото е ужасно важна част от ежедневието й, най-вече заради закуската с овесени ядки, която хапва още от дете.