Топмоделът Жизел Бюндхен с радост споделя любовта си към йогата, убедеността в ползите от кърменето и дори защо косата й е толкова лъскава.

Сега тя започва да завладява територия, която обитава друга красавица - Гуинет Полтроу, като започна да споделя и любимите си кулинарни рецепти.

"Често правя освежаваща напитка с алое и лимон, която е много здравословна. Може да се добави и текила. Изстискваме три лимона, слагаме алое, чаена лъжица кокосов нектар и допълваме с вода. Разбъркваме всичко в блендера", пише тя в профила си в социалната мрежа.

Друг път споделя, че заедно със сина си приготвят закуската му за училище. "С Бенджамин заедно приготвяме закуската му за училище. Не забравяме да сложим и плод. Обикновено има банан, защото е по-сладък. Синът ми е толкова горд със себе си, дори споделя със съучениците си, че сам е приготвил обяда си", пише Жизел.

Макар и работната седмица на модела да е изпълнена с ангажименти, като присъствието на благотворителен бал в Ню Йорк или фотосесия с фотографа Марио Тестино, уикендите й са много по-спокойни.


"Израснах в семейство с шест момичета, а майка ми ходеше на работа. Прекарваше цялата събота в готвене. Имам красива градина в Ел ЕЙ, където отглеждам пилета. Изхвърляме малко боклук, защото пилетата ядат всички зеленчукови отпадъци, а всичко, което те не ядат, го хвърлям в компостера, заедно с пилешките отпадъци. Така сами произвеждаме тор за цветята", споделя Жизел Бюндхен, цитирана от БГНЕС.