Точно това гласи заглавието на сп. „Billboard”, на чиято корица се перчи сексапилната Дженифър Лопес.

Не минава ден без да бъде споменато нейното име, да бъдат коментирани нейните супер секси участия, да бъде „оценявана“ нейната музика, да бъдат разнищени нейните връзки и да се изтъкват нейните стилни модни попадения.

Но Дженифър многократно е заявявала, че е един съвсем обикновен човек. Тя държи да е заобиколена от хора, които й казват истината в очите и очаква от своите колеги и приятели да са брутално искрени с нея.

* Дженифър преодолява раздялата

Именно те са хората, които са до нея в трудните моменти. След раздялата с Каспър Дженифър имаше нужда да се отдаде на почивка с близките си и именно това направи тя с майка си и няколко приятели.

Само няколко дни след като Дженифър демонстрира перфектна визия и умения на голямата сцена по време на церемонията по откриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, тя блесна на корицата на сп. Billboard.

Четете още: Джей Ло разкърши Бразилия

Освен че даде старт на шампионата, тя даде и ново начало на живота си без мъж до себе си.

С фотосесията за списанието Джей Ло доказва, че е силна личност, способна да се изправи на крака и да продължи напред.

44-годишната е секси и провокативна, позирайки по боди, прилепнало по пищното й тяло. Бели и червени обувки с остър връх и на висок ток са идеален завършек на семплите тоалети. Изражението на лицето й е замислено и леко сериозно, а червените устни и небрежно разрошената грива допълват цялостната й замечтана визия.

Дженифър е във вихъра си и е решена да забавлява своите фенове до последно, независимо от възрастта си. Шер, Арета Франклин и Доли Партън са личности, на които латината се възхищава.

"Всички тези личности, които станаха звезди за предишните поколения, показаха, че не трябва да си даваш краен срок. Можеш да излизаш на сцената и да правиш каквото си поискаш и на 60, и на 70 години. Можеш да си силен и уязвим, и да бъдеш човек. Смятам, че това трябва да продължи. Искам да бъда част от това поколение", сподели красавицата.

Сигурни сме, че Джей Ло ще продължава да ни радва и се опитваме да си представим нейна секси фотосесия, когато е на 60 или 70 години...

Певицата, която е съдия в шоуто American Idol припомни, че само след няколко дни излиза „AKA”. Тя явно с нетърпение отброява дните до старта на последния си музикален проект, в който си сътрудничи с Крис Браун и Френч Монтана и няма намерение драмите в личния ѝ живот да помрачат професионалния ѝ успех.

Четете още: Стрийт визията на Джей Ло: Да или не?