Едва ли някой от вас си спомня с лошо за някое от момичетата на Бонд, сред които са били красавици като Брит Екланд, шоколадовото изкушение Холи Бери, бившата любов на Чарли Шийн Дениз Ричардс, Олга Куриленко и други.

Последното момиче, което влезе в историята като 23-тото момиче на Бонд, е олицетворението на френския сексапил - Беренис Марло.

Последното момиче на Бонд се съгласи да бъде новото лице на часовниците Омега и без да губи време засне умопомрачителна и изпепеляваща фотосесия за коледната им рекламна кампания.

На един от страстните фотоси Беренис се хвали с плосък корем, безкрайно дълги крака и омагьосваща коса, в чиито дебри би могъл да се улиса всеки. На друг тя позира легнала на легло в оскъдно бельо със палаво изражение на лицето си. Черните сутиен и пликчета разкриват за окото божественото тяло, което разтърси из основи агент 007.

Френската актриса Беренис стана популярна именно с ролята си в 23-тия филм за Джеймс Бонд. Предишните роли на красавицата са били предимно във френски продукции и то на малкия екран.

Партньорството й с Даниел Крейг в Скайфол явно е дало голям тласък на бъдещата звезда, тъй като тя в момента е сред търсените лица за кориците на лъскави списания и реклами.