Автор
Woman.bg

Вижте с какъв дизайнерски тоалет се появи Риана в Париж

Много можем да говорим за Риана, за успехите й, за връзките й, за татуировките й, за таланта й и най-вече за щурите й визии.

Не бихме одобрили доста неща, които прави 26-годишната звезда, но със сигурност всяко едно нейно действие се запечатва от медиите и бива преекспонирано.

Вчера вечерта се състоя представянето на новия й парфюм „Rogue” в Париж. Рекламният билборд бе забранен на места, където могат да го видят деца, защото подбуждал към „сексаулни асоциации“.

Нека ви припомним как изглежда той:

Риана седи гола на пода, облегната на стена и подпряла краката си на голяма бутилка от парфюма. Била е пусната една жалба, според която рекламата е "обидна, сексуална и унижава жените".

Това обаче не се отрази на настроението на певицата, която се появи в интересен дизайнерски тоалет в маслено зелено в Париж:

Дъждовното време на успя да помрачи събитието, което се състоя в магазин „Sephora” на един от най-централните булеварди в Париж, Шанз-Елизе.

След като Риана успя за пореден път да скандализира с доста провокативната си визия на наградите на Асоциацията на американските модни дизайнери в Ню Йорк, за които писахме ето ТУК, сега екзотичната изпълнителка бе заложила на доста по-скромен и странен тоалет от есенно-зимната колекция на модна марка „Balmain”.

Визията й се състоеше от широки кожени панталони със странични джобове и топ, усукан около врата.

Риана изненада и с нова прическа – черна коса, разделена на път и с дължина до дупето.

Харесва ли ви цялостната визия на певицата?

Четете още: Консервативната визия на Ким: Да или не?