Автор
Woman.bg

Тоалетите на Майли по време на Седмицата на модата в Ню Йорк

Тийн звездата Майли Сайръс става все по-смела що се отнася до нейните тоалети и визии за специални поводи, тв предавания и награди.

Откакто смени дългите коси с къса, фънки прическа, Майли се превърна от примерна сладурана в нахакана мацка, която експериментира с дрехи, грим и аксесоари, по свой уникален начин.

Въпреки снежните виелици, Седмицата на модата в Ню Йорк Сити, продължава. Модната еуфория заля The Big Apple, където дизайнерите показват новите тенденции за сезон есен-зима 2013-2014 година.

Както обикновено първите редове на ревютата бяха окупирани от най-различни знаменитости и представители на хайлайфа.

Една от най-нашумелите звезди в последно време, която присъства на множество ревюта, бе 20-годишната все още г-ца Сайръс.

Стилът на Майли по време на Седмицата на модата в Ню Йорк ярко се отличаваше от този на други звезди. Основните цветове, на които се бе спряла бяха черн, червено и бяло.

По-смела, по-екстравагантна и запомяща се – русокосата актриса демонстрира разнообразни визии.

Нека видим какви бяха те за отделните модни ревюта:

За ревюто на Marc Jacobs




В тон с пролетно-лятната колекция на американският дизайнер, Майли се бе спряла на пола на червено-бяло райе и къса блуза с изображение на Мики Маус за есенно-зимното му ревю за 2013-2014.

Райето ще е тотален хит през идните месеци! Този принт заема водещо място в голяма част от колекциите на модните дизайнери.



За ревюто на Marchesa

* с майка си

За ревюто на Rachel Zoe



Майли изглеждаше прекрасно в този червен гащеризон в комбинация с рокерско кожено яке.

Черни класически обувки и опушен грим допълваха стилната й визия.

За ревюто на модна марка Moschino

Дългата пола заедно с кожено яке са един от най-актуалните образи на този сезон.



Актрисата създава впечатление, че се опитва прекалено много да привлече внимание към себе си, но дали това е формулата за траен успех в модните среди остава да разберем...

Последната визия на Майли бе отново рокля на райе...