Ах, тази Гуен... Обича да изненадва своите фенове (и ние се причисляваме към тях!). Гуен е страхотна и има способността да ни оправи настроението за секунди. Няколко нейни визии и новите й парчета за фон са напълно достатъчни, за да забравим за монотонното ежедневие.

Така се случи и с последната й сценична визия за финала на музикалното шоу „The Voice”. Визията на г-жа "Cool" ни остави без ума и дума!

45-годишната звезда блесна на финала със зашеметяваща дреха. За разлика от предишните си тоалети, които се състояха главно от панталони, сака и блузи с рок-шик елементи, този път Гуен бе заложила на неочаквано сексапилна червена рокля от есенно-зимната колекция за 2015-а на Zac Posen.



Червеното творение й стоеше като излято по тялото и подчертаваше перфекната й фигура. Припомняме ви, че Гуен стана майка за трети път през март тази година.

Платиненорусата звезда не е от най-големите почитателки на роклите, но в този случай трябва да кажем, че изборът й бе повече от идеален за подобно събитие. Все пак Zac Posen много добре знае как да пресене холивудски блясък във всеки един свой модел.



Гуен изглеждаше повече от зашеметяващо, не мислите ли? Косата й бе стилизирана в ретро букли, което допринесе за сексапилното й излъчване. А що се отнася до грима й, Гуен и този път бе заложила запазената си марка - червено червило и дебела очна линия.

Какво ще кажете за нейната секси визия?

ВИДЕО:

Ето ТУК може да разгледате предишните й визии:

Четете още: Цветната визия на Гуен: Да или не?