От няколко седмици насам фенове и журналисти се чудят дали наистина Гуен Стефани е бременна с третото си дете, тъй като до преди няколко дни нямаше никакви видими промени и знаци във външния вид на звездата.

След вчерашната им поява обаче на гала вечерта „Wallis Annenberg Center for the Performing Arts Inaugural“ в Бевърли Хилс няма никакъв спор, че красивата двойка в най-близко бъдеще ще се радват на третото си дете.

Четете още: Гуен Стефани със собствена линия лакове

Нека ви припомним, че двойката вече има двама сина - 7-годишният Кингстън и 5-годишният Зума. Родителите са много щастливи от факта, че семейството им ще се увеличи с още един член и щастието от този факт буквално бе изписано на лицата им.

Много от нейните почитатели се надяват Гуен да е бременна с момиченце, за да наследи нейното чувство за моден стил. Обещаваме, че веднага след като разберем какъв е пола на детето ще ви информираме!

Четете още: Гуен Стефани: Моето постижение е семейството

Нека се върнем обаче към стилната поява на звездната двойка.

44-годишната певица бе решила да демонстрира малкото си коремче по един стилен и запомнящ се начин, галейки го нежно. Сребърната рокля с множество ресни е от resort колекцията за 2012-а на Salvatore Ferragamo.

Женствена, красива и сияеща – Гуен нямаше равна тази вечер!

Визията й се състоеше още от голяма оригинална гривна на дясната ръка, дамска чанта, червено червило и вързана коса назад. Гавин допълваше луксозната картинка с изискан мъжки костюм и мъжко самочувствие.

Сред останалите поканени гости на събитие видяхме:

Деми Мур

Рейчъл Зоуи, която също е бременна с второто си дете и Деми Мур

Деми и Гуен

Чарлийз Терон

Алесандра Амброзио

Дита фон Тийз

Гуен и Никол Ричи

Никол Ричи

Амбър Валета

Фрида Пинто