Автор
Woman.bg

Топ тенденции в интериорния дизайн за есен 2015

Есента е време за освежаване на дома ни, ето защо ви представяме няколко тенденции в интериорния дизайн, които да приложите и резултатът да е забележителен.

Плетива

Плетивата са подходящи не само като част от гардероба ви, но и като материал за мебелите. Така например те могат да бъдат идеални за тапицерия на кресла, особено ако са тип "барбарон". По този начин те ще изглеждат впечатляващо, а и ще бъдат много удобни за сядане.

Корк

Коркът е актуален тази есен в мебелите, като може да има най-различно приложение - от малка масичка за хола, до столове. Достатъчен само един елемент в дома ви да е от корк, за да внесе едно топла и земна нотка.

Малки плочки

Малките плочки отново се завръщат на мода, като можете да изберете такива в бял цвят за елегантност. Напоследък белите кухни са много популярни, ето защо малките плочки в ангелския цвят чудесно биха се вписани в тази обстановка.

Кадифен диван

Тапицерията винаги може да бъде сменена, с което домът ви може да бъде изцяло освежен. Кадифето със своето изтънчено усещане би отивало много на хол, или всекидневна и определено гостите ви ще бъдат очаровани от новата ви - стара мебел с нов живот.