H&M е бранд, който просто не можеш да не обичаш – освен, че дрехите са евтини и в същото време актуални, не познаваме жена, която да не открие нещо специално за себе си сред огромното разнообразие в колекциите им.

Предложенията на марката за новия сезон не правят и крачка назад от досегашните. Най-доброто от тях пък може да се види на страниците на списанието H&M, където водещата фотосесия е доста впечатляваща.

Главната роля в нея е поверена на лицето и тялото на полската красавица Аня Рубик, а зад фотообектива е талантливата шведка Camilla Akrans, която има доста богато портфолио.

„Снимачната площадка” са живописните скалисти каньони на Аризона, които създават неповторима атмосфера и заедно с това оживяват, благодарение на цветните предложения на H&M.

Обемни плетива – пуловери, жилетки и дори панталони, деним и супер актуалните авиаторски якета са само част от новата колекция на бранда, представена доста добре във фотосесията „Аризонска мечта”.

Ние лично се влюбихме в роклята с цветен принт и пъстрите шалове, с които грешките са невъзможни. И май започваме да организираме следващото си шопинг пътуване през есента.