В момента Нина Добрев промотира филма „Let's be cops“, в който взима малка роля, и този повод е съвсем достатъчен, за да ни направи свидетели на своите стилни превъплъщения.

Нина буквално обикаля наред ток шоутата в Ню Йорк и всяка нейна поява в ефир е придружена от различна визия. Ето кои са първите три:

- Сутрешното предаване „Live with Kelly and Michael“ посрещна актрисата, облечена в нежна и семпла рокля в кремав цвят на Andrew Gn. Върху нея контрастира черен колан, съчетан с чифт черни обувки на Oscar Tiye.

- Предаването „Extra“ бе нейната втора спирка от тур обиколката и за нея Нина избра рокличка на J. Mendel P в ментово зелено и черно, украсена с дантела. Обувките ѝ са черно-бял модел на Bionda Castana.

х

- „Photocall“ е последната засега спирка на актрисата. За предаването тя бе облечена в черен тоалет, състоящ се от блуза без ръкави и панталон - двете дело на Elie Saab. На техния фон красиво се откроява колие със зелен полускъпоценен камък на Andrea Fohrman. Обувките са отново модел на "Daphne" на Bionda Castana.