Звездите от „Дневниците на вампира” Нина Добрев и Иън Сомърхолдър може би шокираха (не само) феновете на сериала с раздялата си само преди месец, но личните им отношения няма да попречат на снимките на петия сезон на успешния сериал. И двамата се държат много професионално и няма място за притеснение относно всички фотосесии и срещи, свързани с общата им работа.

24-годишната красавица от български произход Нина Добрев явно се опитва да тушира мъката с по-сексапилни и смели тоалети, с които бива засичана в последно време.

Станахме свидетели и на една изключително гореща Нина, облечена в червена мини рокля на светското събитие "Variety's Power of Youth" в Калифорния.

Четете още: Гримът на Нина Добрев



Чаровната брюнетка блесна с тази страхотна дреха с ефектен детайл около рамото на зеления килим в събота вечер.

Тя бе съчетала роклята на Versace със златисти обувки с каишка на Christian Louboutin. Страхотна комбинация, която според нас много й отива. Допада ли ви цялостната визия на Нина?



Благодарение на усещането й за безупречен моден стил името й от няколко години насам присъства в списъците на най-добре облечените знаменитости по света. Това учудва ли ви?

Нина с Brandon T. Jackson

Четете още: Познайте марката обувки на Нина Добрев