Певицата Сиара често облича дрехите на годеника си по време на бременността си, защото нейните дрехи вече не й стават.

Очаква се певицата да стане майка за първи път в близките дни. Тя признава, че в гардероба на половинката си намира решението на проблема с дрехите през последните няколко месеца.

"Бременността е огромно модно предизвикателство, защото не можеш да носиш нещата, които си свикнал да обличаш, а трябва да продължиш да се чувстваш себе си. Вероятно трябва да започна да плащам на годеника си, защото буквално съм обличала всяка негова дреха", казва тя, като се смее.

Сиара признава, че й харесва да не ходи на фитнес. "Усещането да не мислиш дали коремът ти е достатъчно стегнат е много приятно. Харесва ми да не съм перфектна", споделя тя.

Певицата се сгоди за половинката си Фючър през октомври миналата година, а в началото на тази година обявиха, че окачват първото си дете. Тя не пожела да разкрие пола на бебето, но Фючър намекна, че детето им вероятно ще бъде момче.

БГНЕС напомня, че миналия месец тя организира бебешко парти за сина си, а сред гостите бяха едни от най-близките й приятелки в Холивуд Ким Кардашян и Крис Дженър.