Преди броени дни в Ню Йорк се състоя ежегодното, организирано от списание Billboard, събитие "Жените в музиката", на което присъстваха редица певици с прелестни тоалети и една иначе прекрасна дама... но този път с не дотам прекрасна визия.

Става въпрос за чаровната Кейти Пери, която винаги е била от звездите изпъквали с ефектни и запомнящи се тоалети, успяващи да изразят индивидуалността на своята притежателка. Е, за жалост това не важи за последната светска поява на тъмнокосата знаменитост.

На събитието "Жените в музиката" Кейти успя да озадачи модни критици и присъстващи с избора си на рокля - оранжева с дължина до под коляното част от Resort колекцията за 2013-та на Oscar de la Renta.

Дрехата, открояваща се с воланчета и колан около кръста, не отговаряше на стила на певицата и силно я състаряваше.

С оглед богато украсения дизайн на роклята изборът на обувки също не беше сполучлив – дрехата би изглеждала в пъти по-добре в съчетание с по-изчистени и сексапилни сандали на ток например.

Сред уважилите събитието звезди бе и певицата Сиара, демонстрираща впечатляваща визия, с която, както се казва, успя да скрие шапката на Кейти Пери.

Чаровната дама бе облечена в черна кожена рокля от Mason by Michelle Mason, подчертаваща атлетичното й тяло.

Черни обувки на ток, масивна гривна, вълниста прическа и грим, включващ подчертани в черно очи, завършваше тоалета на красавицата, който бе изключително сексапилен, но без да е вулгарен.