Автор
Woman.bg

Секси визията на Клои Кардашиян – да или не?

Риалити звездата Ким Кардашиян разполага с милиони за външния си вид, но съпругата на Кание Уест е самото доказателство, че стил не се купува с пари, нито с много пари!

Звездата с арменски произход отчаяно се опитва да впечатли всички с оригинални визии, смели прически и оригинален моден стил.

Прави впечатление, че откакто Ким е омъжена за Кание, тя прави големи усилия да облича най-ексцентричните и актуални модели, с които да изпъкне.

Ким с руса коса“, „Ким с латексова рокля“, „Ким прави опити за второ бебе“ и т.н. Не минава ден без да не се споменава името на Ким в медиите.

За известно време всички членове на сем. Кардашиян останаха на заден план, но по-малката сестра на Ким реши да напомни за себе си с една наистина зашеметяваща визия.

Клои Кардашиян блесна с нова по-секси визия на събитие в Лас Вегас. 30-годишната звезда, която през последните няколко седмици демонстрира по-стройна и слаба фигура, сега реши да покаже резултата от усилените упражнения.

* Cassie и Клои

Бялата дреха с бляскави елементи й стоеше като излята, подчертавайки пищните й задни части. Под прозрачната дреха се виждаше бельото и в телесен нюанс. Класически модел обувки в „nude” нюанс допълваше красивата й визия.

Четете още: Ким, Кендъл или Клои?

* Клои с двете си най-добри приятелки

Клои направи впечатление и с доста по-светлата си коса. Тя бе заложила на разкошен медено рус цвят, който ще е голям хит това лято. Най-лесно можете да постигнете този нюанс, ако имате естествено светла или средно кестенява коса. Спрете ли се на този мен цвят, ще се радвате на блестящи златни акценти в косите за топлите месеци,

Секси лъвица или бледо копие на сестра си Ким – как бихте коментирали визията на Клои Кардашиян?

Четете още: Вижте секси визията на Клои Кардашиян за афтър партито на Златните глобуси

Последвай ни в Pinterest