Victoria's Secret е символ на стил, лукс и елегантност.

Освен това обаче, модната марка е позната на повечето мъже и като ценителка на женската красота, тъй като рекламни лица винаги са едни от най-сексапилните жени на планетата. Кандис Суанпоул не е изключение от правилото.

Независимо къде се появи южноафриканската красавица тя създава суматоха около себе си и всички фотографи се струпват да я снимат.

Моделът отново показа красивата си фигура като гост в предаването „The Lowdown” само преди дни.

Четете още: Гримът на Кандис Суанпоул

Блондинката се бе спряла на красива и семпла мини рокля, която впечатляваше с оригинален дизайн с „cut out“ елементи. Бялата дреха й стоеше зашеметяващо, разкривайки финото й тяло.

Руската й коса бе вързана на опашка, гримът беше сведен до минимум, а червените обувки с червена подметка на г-н Лубутен бяха идеален завършек на сексапилната й визия.

Кандис изглеждаше много женствена и изтънчена, не мислите ли?

Сладкото изкушение Кандис смята, че за да успее едно момиче в света на модата, трябва да има повече от хубава външност. Най-умните модели, които тя познава са тези, които са успели да превърнат името си в марка. Младата красавица се вдъхновява именно от такива жени, които могат да се похвалят с успешна кариера и едновременно с това с красив външен вид.

ВИДЕО:

Четете още: Ох, парят... новите снимки на Кандис!