Кадри с бременната Златка ще бъдат излъчени в новия клип на певицата Йоанна. Те са заснети със знанието на плеймейтката.

Когато се разчува новината, че тя е загубила бебето си, Йоанна търси Златка и я пита дали да не ги изтрие. Тя обаче я моли да остави всичко така, както си е – като спомен за щастливите мигове на очакване.

Песента се казва „Силен и див” и ще бъде посветена на Златка Димитрова.

„Идеята на клипа беше в него да вземат участие мои приятели, като търсихме всеки да бъде различен по свой начин. Единственото условие беше да бъдат себе си - такива, каквито са - истински, естествени и неподправени. Една от звездите в клипа е бременната Златка Димитрова – готина и усмихната, щастливо озарена от майчинството.

Четете още: Златка пусна първата си снимка след загубата на бебчето си

За никого не е тайна какво обаче се случи с нея. Съдбата я принуди да преживее най-голямото нещастие, което може да сполети една жена – загубата на нероденото дете... Когато разбрах, кръвта ми се смрази! Ами сега? Какво да правя? Дали да премонтирам клипа и да махна кадрите на Златка с корема? Морално ли е да я показваме бременна при положение, че бебето вече го няма?

Кадър от "Силен и див"

Говорих с режисьора, с монтажиста, с мои близки приятели, участвали в клипа. Всички бяха на мнение, че видеото трябва да се премонтира, за да не предизвикваме негативни полемики. Реших, че първо трябва да говоря със Златка и с голямо неудобство я потърсих. За моя изненада първите й думи баха „Йоанче, кога излиза клипът?” Оказа се, че тя държи на тези кадри и не иска да ги махаме. Защото те ще й останат скъп спомен за времето, когато е била щастлива в очакване да стане майка”, разкрива Йоанна пред bliasak.bg.

Самата Златка твърди, че била трогната. „Този клип ще остане един прекрасен спомен за нашето бебе, разплака ме”, признава тя на страницата си във Фейсбук.

Кадър от "Силен и див"