В понеделник вечер в ефира на Нова телевизия, България избра своята любима риалити звезда. Златка Димитрова е победителят на сезона. Тя и италианецът Лео получиха най-голяма подкрепа от своите фенове.

Златка не можа да сдържи сълзите на радост от победата и същевременно тъгата от раздялата с Къщата на Big Brother All Stars 2013. Като най-голяма къщовница на сезона, Димитрова не пропусна да внесе ред за последен път в обитавания от звездите дом през изминалия месец.

Голямата награда в „Сезона на риалити звездите" е джип Hyundai, който Златка ще дари за своята кауза.

В своята последна Мисия Съквартирантите трябваше да посветят свое коледно писмо на любимите си хора и българската публика. Всеки един от тях сподели през сълзи най-съкровените си емоции, обръщайки се към родители, приятели, половинки и деца. Силните чувства се пренесоха и в студиото, където близките на звездите чуха на живо своите послания.

* На второ място остана Лео

Златка Райкова напусна първа Къщата на Big Brother All Stars 2013, последвана от певицата Райна. Интелектуалецът Денди излезе трети сред бурни възгласи и аплодисменти. Лео завърши втори пожелавайки си „след второто си участие в шоуто да има същия успех и през следващите осем години".

Четете още: Денди разрева Черната Златка

Всички снимки от афтърпартито може да видите ето ТУК!!!