06.02 | ELEGANT TOUCH by RUNO

Краткият, но наситен със събития, февруари ще стартира с второто издание на ELEGANT TOUCH - партито, зад което стои един от резидентите на YALTA CLUB, RUNO. Идеята ELEGANT TOUCH стартира в началото на миналата година като серия от сетове, които RUNO разработва. Тазгодишният гост на изданието ще бъде диджеят и продуцент Wallie, с когото RUNO работи по общи проекти от години. Последният релийз на RUNO, издаден преди няколко седмици за лейбъла Capital Heaven също включва ремикс на Wallie. Aмбициозният диджей може да чуем и в колаборация с младата певица Ирина, с която се подписват под парчето PLAY, чиято официална премиера и клип предстои да видим този месец. ELEGANT TOUCH следва стилна музикална линия, открояваща се с модерен дийп хаус с елегантно звучене, което ще чуем в петък вечер, 06 февруари. Вход свободен до 00:30 часа. След това цената на билета е 10 лв.

07.02 | TAKEOVER with TIEFSCHWARZ

TAKEOVER открива сезона с ALI от TIEFSCHWARZ – немското дуо на двамата братя диджеи Ali и Basti Schwarz, които създават общия си проект като резултат от споделената си любов към музиката и натрупания опит зад пулта през 90-те години. Гостуването на TIEFSCHWARZ в София съвпада и с първия рожден ден на поредицата TAKEOVER. Идеята зад събитието е семпла, носи качество. Подбирането на гостуващите артисти пък е дълъг и сложен процес, в който създателя на TAKEOVER LIUBO URSINY залага на основно на няколко елемента - структура, груув, стил и селекция. Повече от доказателство за това е и предстоящото участие на ALI от TIEFSCHWARZ, в първата събота от месец февруари в приглушената светлина и грубия подземен интериор на ROOM 2. Билети в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB на цена от 20 лв.

13.02 | CONTACT with STEFAN POPOV

Първото за годината издание на CONTACT, резидентът STEFAN POPOV ще представи на 13 февруари. Изцяло самостоятелното парти ще покаже стила и виждането на младия диджей за развитието и правенето на музика. Ще чуем много динамични клубни парчета, които ще ускорят пулса на всички гости, карайки ги да се слеят изцяло с ритъма. Зад концепцията на партито резидентът на YALTA залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, изпреварила времето си. Иметo на проекта пък е директна препратка към ролята, която носи музиката, а именно - „връзка” и свързващ елемент на различни спомени, преживявания и хора. В края на миналата година STEFAN POPOV си проправи път и в ефира на радио NOVA, като стартира собствено предаване под линията CONTACT, което се излъчва всеки четвъртък от 18:00 до 19:00 часа. Вход свободен до 00:30 часа. След това цената на билета е 10 лв.

14.02 | DANNY AVILA, Stefan Popov & Runo

Едва 19-годишен DANNY AVILA вече е спряган за едно от най-търсените и популярни имена на световната EDM сцената. Носител на наградата „Best Newcomer DJ“ на престижните награди Vicious Music Awards 2011, когато Avila e все още на 16, днес младият диджей оправдава титлата, получавайки заслужено признанието и подкрепата на супер успешните TIESTO и FEDDE LE GRAND. Освен съвместни турнета с тях, Danny Avila поставя зад гърба си и участия на сцената на Coachella, Ultra Music Festival със зашеметяващ дебют на главната сцена, Electric Zoo, Electric Daisy Carnival, TomorrowWorld и др. Към това може да добавим и компилациите, които прави за двете най-големи музикални институции Ministry of Sound и „Ibiza Calling“ на легендарния клуб Space Ibiza. Списък със успехи за дълъг, но вярваме, че няма да е нужно да го изброява, тъй като на 14 февруари сами ще се уверим в силата на музиката а DANNY AVILA. ROOM 1 ще посрещне всички влюбени в музиката, заедно в компанията и да на резидентите STEFAN POPOV&RUNO. Цена на билета 20 лв. в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

20.02 | YALTA 24TH BIRTHDAY, HERNAN CATTANEO, LIUBO URSINY

Очаква ни един наистина специален уикенд, в който заедно ще празнуваме 24-ия рожден ден на ключовата и емблематична фигура за развитието на електронната сцена у нас - YALTA CLUB. Вече 24 години столичният клуб допринася за обогатяването и напредъка на тази култура у нас, представяйки продукти на световно ниво. Подобен повод е предпоставка за отбелязването му по един изключителен начин, а именно с гост като HERNAN CANTTANEO. С над 30 оригинални сингли, 50 ремикса и 12 компилации за артист като CATTANEO думите никога не са достатъчни. Това, което е от значение обаче със сигурност ще се усети в петъчна вечер, когато в неговата компания зад пулта ще застане и резидента LIUBO URSINY. Билети мога да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB на цена от 25 лв.

21.02 | YALTA 24TH BIRTHDAY, DJ RADY

На следващия ден, 21 февруари, празничният уикенд продължава със стожера на електронната музика DJ RADY. Отдал голяма част от живота си за развитието на електронната музика у нас, RADY ще се качи на пулта, представяйки най-доброто от 90-те под наслов „Good old days”. За всички, които искат да се върнат назад във времето заедно с DJ RADY, могат да закупят своя билет на цена от 10 лв. на входа на клуба.

27.02 | DJ Mag Top 100 Tour with HARDWELL, FEDDE LE GRAND, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

Най-добрите диджеи се събират в София на 27 февруари. За първи път на една сцена и в едно шоу ще присъстват имена като HARDWELL, FEDDE LE GRAND, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO. Без подгряващи артисти шоуто стартира точно в 21:00 вечерта и обещава да е най-зрелищното, случвало се до момента в България. Концепцията е изцяло нова и е дело на продуцентите на ARMIN ONLY INTENSE (шоу, разпродало Арена Армеец по-рано тази година). HARDWELL стана диджей номер 1 за втора поредна година в класацията на DJ MAG Top 100 (официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света). Така той започва да настига имена като ARMIN VAN BUUREN и TIESTO. Хедлайнер е на всички големи фестивали за електронна музика, а сетовете му са слушани от милиони по света. Освен него, зад пулта на огромната сцена в Арена Армеец ще видим FEDDE LE GRAND и дуото SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO. Билетите са в продажба в мержата на Eventim и Yalta Club. Билети на цена от 60 и 100 лв. за VIP пропуски могат да бъдат купени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

28.02 | JAY LUMEN, Stefan Popov & Runo

Месецът завършва с унгарския артист JAY LUMEN в компанията на STEFAN POPOV&RUNO. Lumen изгражда сетовете си предимно от хаус, тек-хаус и техно елементи, които често миксира с динамични, грууви и вокали, което ни подсказва, че вечерта ще е особено интересна с висок процент усмихнати и танцуващи хора. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB на цена от 20 лв.

Преди последното парти от програмата обаче можем да подкрепим любимия ни клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.