Една от най-успешните черни банди Blackstreet ще излезе на сцената на Bedroom Beach в Слънчев бряг тази сряда на 31 юли. Групата пристига в следния състав: Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан.

Шоуто ще започне след полунощ, а заедно с тях ще се изявят и родните звезди Bobo & Mey. Зад пулта ще бъдат двама от най-добрите ни диджеи - BIG D и FED.

Още с първия им едноименен албум момчетата от американската R&B група Blackstreet правят платинени продажби благодарение на огромния успех на хита им "No Diggity" с участието на Dr. Dre. Триумфът на хита им "No Diggity" го изпраща директно в Rolling Stone and MTV: 100 Greatest Pop Songs, а групата заема 214-то място в Top 500 на поп артистите на последните 25 години.

Това е второто посещение на Blackstreet в България и първото им на родното Черноморие. И тримата разкриват, че са очаровани от нашата страна, като особено впечатлени са останали от старите градове – Созопол и Несебър. Американците споделят идеята да си купят имот за резиденция около морето, където да отдъхват всяко лято.

Няколко дни преди участието си на Bedroom Beach Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан успяха дори да запишат няколко парчета за новия си албум, който предстои да излезе следващата година. Продуценти са им Symphonics Entertainment.



След Blackstreet черното парти в сряда на Bedroom Beach ще бъде уважено и от Truth Hurts, още една дама диджей след британката Sam Divine. На 14 август заедно с нея идва като поддържащ диджей Prince Halim, а нашите Bobo MC и диджей FED ще ги подгряват.