Автор
Woman.bg

Открийте шедьоврите на модата, козметиката и аксесоарите за дома в един магазин

NOTOS COM HOLDINGS SA притежава 7 магазина в Гърция с над 100-годишна традиция и за първи път отваря обект от веригата notosgalleries в Sofia Ring Mall, най-големия търговски център в България, като предлага уникална дестинация за пазаруване - синоним на качество, история и стил.

Разположен на 3 етажа, с площ 6 000 кв. метра, и с над 300 марки, ще намерите разнообразие от дамска, мъжка и детска мода, бельо, чанти, обувки, бижута, луксозна и натурална козметика, аксесоари за дома.

130 консултанта са специално обучени и очакват клиентите на магазина, за да им предложат обслужване от най-висок клас.

Впечатляващо вътрешно пространство, в рамките на което всяка марка е представена отделно в собствена зона, в която да покаже своята отличителната пазарна концепция. Бутиково излагане на артикули от различни марки под покрива на един магазин.

notosgalleries предлага изгоден и качествен избор, отговарящ на нуждите на цялото семейство, представяйки на българския пазар както световно известни марки, така и редица ексклузивни фирми като Lauren Ralph Lauren, Chaps, Nautica, Barbour, Fresh Line, Tous, Longchamp, Chip&chip и др. в областта на облеклото, аксесоарите и натуралната козметика.

Магазинът разполага с обособена зона от около 1000 кв.м. на третия етаж, която е изцяло посветена на предложенията за интериорен дизайн, с продукти за баня, всекидневна, спалня, кухня…всичко от което един дом се нуждае.

Козметичният департамент е най-луксозният в цяла България. Новият дом на Chanel, Dior, Bvlgari, Guerlain, Shiseido, Clinique, Givenchy, Dolce & Gabbana, Gucci, Clarains и много други впечатляват с уникални мебели, представящи стила и класата на марките. Натуралната козметика от Apivita, Fresh Line и L’erbolario се превръща в любима за клиентите на магазина.

Специално обучените консултанти могат да предложат на всеки най-подходящия избор за бяла и цветна козметика или парфюмерия. От м. Май 2015г. влиза в експлоатация и специалната козметична стая, в която ще бъдат извършвани процедури и терапии, за да могат клиентите да изпробват по най-удобния начин продуктите, предлагани в магазина.

На първия етаж клиентите могат да намерят разнообразие от спортни стоки от марките Diesel, Levi’s, Staff, Converse, Timberland, Franklin & Marshal и т.н. Ежедневната и официална мъжка мода също са разположени на първия етаж. Господата имат възможност да обогатят гардероба си с пролетните колекции на Chaps (Ralph Lauren), La martina, Nautica, Lacoste, Vardas, Mexx и др.

Вторият етаж предлага красота и изящество. На това ниво от магазина ще откриете козметичния рай на notosgalleries – селективна и натурална козметика за всеки. Всеки ще намери предложения за различни аксесоари като бижута от Tous, Tsangarakis, Amor, Anna Maria Mazaraki, Liana Vourakis; дамски чанти от Lauren Ralph Lauren, Longchamp, Gabs, Marc by Marc Jacobs, Y not, Valentino и др.; обувки от UGG, Camper, Adam’s, Geox и Migato.

Третият етаж е посветен на жените, децата и дома. Детски дрешки от Matou France, Mexx, Guy Laroche и Allouette. За дамите официални, бизнес и ежедневни решения от Lauren Ralph Lauren, Juicy Couture, La martina, Lacoste, Betty Barclay, Gerry Weber, Chip&Chip, Mexx, Ulla Popken, Jlo и др. С помощта на предложения от Coincasa, Guy Laroche, Versace, Rosenthal, Alessi и др. клиентите могат да декорират дома на своите мечти.

За отмора по време на пазаруване или за кафе пауза в една различна атмосфера, в магазин notosgalleries клиентите могат да се насладят на ароматно кафе, придружено с автентичен американски кейк. Cake café предлага мъфини, кейкове, торти и кишове по оригинални американски рецепти с вкус на домашно приготвена храна.

В магазин notosgalleries има всичко. Не просто магазин, а дестинация!

Едно от големите предимства на notosgalleries e програмата за лоялни клиенти - notosplus, която функционира с голям успех в Гърция. Клиентите на програмата получават точки с всяка своя покупка. Броят на точките след това се превръща в отстъпки, ваучери за пазаруване или други подаръци, от които хората могат да се възползват по време на отделните кампании.