Бялата рокля в най-различните й вариации е може би най-любимата дреха на дамите за лятото. Горещите месеци са немислими без феерията и красотата на белия цвят.

Роклята е най-стилният тоалет за летния ни танц. Наслаждавайте се на този незабравим танц с лятото с лекота и фантазия, с усмивка и настроение! Именно най-новите снимки на страстната латина Джей Ло ни накараха да се замислим за важността на малката бяла рокля.



Дали за шопинг или за разходка в града (Citywalk), на плажа или в романтиката на вечерта – роклята е желана, секси, прекрасна и завинаги женствена.

А Дженифър се спря на нея за откриването на поредният й магазин от веригата "Вива мовил" (Viva Movil) в Ню Йорк.





В магазините на Лопес с търговската марка "Вива мовил" се предлагат мобифони и услуги от компанията "Верайзън" (Verizon) и то на същите цени като тези във фирмените магазини на оператора.

"Вива мовил" не е първият бизнес проект на Лопес. Звездата предлага собствена линия облекла, парфюми, има дори кинокомпания.



Лопес е продала над 55 милиона албума по целия свят, носителка е на много награди, сред които две "Грами".

Известна със своите женствени извивки и чаровна усмивка Лопес отново блесна с тоалет в бяло за откриването.

Джей Ло изглеждаше страхотно в бяла рокля с къс ръкав и дължина до коляното. Косата й бе пусната небрежно, устните й бяха потопени в сочен прасковен нюанс, а обувките на Tom Ford бяха в тон с дрехата - бели, с класически модел.

Една лятна приказка, която одобряваме на 100%, а вие?

Четете още: Джей Ло във вихъра на танца