Автор
Woman.bg

Оливия Палермо и любимите ѝ цветове лак за нокти

Оливия Палермо бе обявена за гост художествен директор на Ciaté още през месец януари. Едва днес обаче можем да видим резултата от тази творческа колаборация, плод на която са три разкошни нюанса лак за нокти.

Запазена марка в стила на Палермо са червените нокти, както и маникюрът в нюанс слонова кост.

Червен маникюр а ла Оливия Палермо

Изключително много харесваме цветовете, които тя и Ciaté са избрали за своята обща колекция.

Ярко червеният лак носи името Hutch и е кръстен на фамилното име на майка ѝ – Lynn Hutchings. Вдъхновението за този цвят идва от детството на Оливия, когато майка ѝ носила точно такъв нюанс червено върху ноктите си.

Лакът с цвят на корал се нарича Nantucket е вдъхновен от любимата ѝ почивна дестинация – остров Нантъкет. Островчето е превърнатата в реалност нейна мечта. Природната му красота се крие в заоблените хълмчета, боровинковите полета, езерата, солените извори и не на последно място невероятните плажове и пясъчни дюни, допълващи невероятния пейзаж на острова.

Sundays се нарича третият лак от колекцията и представлява великолепен микс от бледо розово и цвят слонова кост. Той е посветен на съпруга на Оливия, с който имат традиция всяка неделя да публикуват своя обща снимка в Instagram.

“Това, което дълбоко уважавам в марката Ciaté е, че успяват постоянно да налагат класиката като модна тенденция”, споделя самата Палермо.

Харесват ли ви тези женствени цветове? Кой е цветът, който най-често краси ноктите ви?