Да следваме модните правила или не е по-скоро личен избор, който всяка дама трябва да направи сама за себе си, без да изневерява на стила и предпочитанията си. Модните тенденции са колкото актуални, толкова и преходни и след един или два сезона всичко се завърта обратно.

Така се случи и с дрехите, „потопени” в най-разновидните, смели, цветни и нетипични принтове, смесени една с друга, образувайки една още по-шантава и ексцентрична визия.

Шарените принтове бяха (и все още са) едни от най-големите модни тенденции за момента. Свикнали сме да виждаме звезди като Оливия Палермо, Миранда Кер и Джесика Алба, най-често облечени в цветни панталони.

* Olivia Palermo

* Miranda Kerr

* Jessica Alba

Но днес ще обърнем внимание на една знаменитост, която по принцип има по-семпъл и изчистен стил.

Става въпрос за успешната и стилна Хайди Клум, която е пример за подражание в много отношения. Тя е от онези звезди, които изглеждат забележително по време на различни мероприятия.

Манекенката, която се изявява още и като актриса и телевизионна водеща на риалити предаванията Project Runway и Germany´s next Top Model by Heidi Klum, представи новата си книга „Project Runway: The Show That Changed Fashion” през юли в Манхатън.

Смелото решение на Хайди за тоалет, състоящ се от различни текстури и принтове, не се хареса особено много на модните критици.

А ето какво беше то:

Топ с леопардов принт и пола на точки от Dolce & Gabbana, в комбинация с обувки с шотландско каре на Christian Louboutin, модел “Jenny 150″ и бижута на Lorraine Schwartz

39-годишната красавица обикновено се спира на дрехи, изчистени откъм шарени принтове, като за сметка на това балансира с големи и интересни бижута, които винаги добавят нотка разкош към излъчването й.

Хайди се бе избрала грим тип „котешки очи”, който ни се стори леко в повече…

Но сами преценете дали тази визия и този грим й отиват или не!