Автор
Woman.bg

Ню Йорк е най-скъпият град за козметични процедури

Ню Йорк е най-скъпият град в САЩ за козметични процедури в разгара на летния сезон.

Маникюр, педикюр и епилация са най-търсените процедури от жените преди да отидат на плажа. Изследване показа, че най-скъпо ще ви струват в салоните за красота в Ню Йорк.

Четете още: Свеж коралов маникюр

Според проучване на "MyTime.com" средната цена на трите козметични процедури в Ню Йорк е 117 долара, а в салон в Орландо ще ви струват 78 долара.

Естествено, цените варират в широки граници в зависимост от това къде отидете, но според експерти най-много ще се охарчите в Ню Йорк, където много от салоните са посещавани от холивудски знаменитости. Козметичното студио на Сюзън Киминели например се намира на "Медисън Авеню" и е посещавано от каймака на обществото.

Редовни клиентки са Дженифър Лопес и Кейт Мос. Там ще си оправите ноктите на ръцете, краката и ще си направите кола маска на бикини зоната за 125 долара. Втори в списъка с най-скъпите градове за козметични глезотии преди ваканцията на море е Сиатъл (114 долара), Сан Франциско (113 долара), Минеаполис (110 долара), Далас (109 долара) и Чикаго (100 долара). Цената в столицата Вашингтон е 96 долара.

Най-евтините салони за красота са в Орландо (78 долара), Детройт (79 долара), Денвър (85 долара), Маями (86 долара), Бостън (89 долара) и Хюстън (90 долара). Лос Анджелис се намира в златната среда с цени средно по 95 долара.

Четете още: 3 прически, които мъжете не харесват особено