Често в историята биват вписани различни тоалети.

Всички помним зелената рокля с умопомрачително деколте на Дженифър Лопес, с която певицата се появи преди години на връчването на наградите „Грами“. Или пък роклята-лебед, с която Бьорк премина през червения килим на церемонията по връчването на „Оскар-ите“.



Рядко обаче се случва интимна част от гардероба на някоя известна дама да бъде удостоена с подобно внимание. Затова днес решихме да ви покажем най-известните сутиени, които събраха погледите на всички през последните няколко десетилетия. Сред „експонатите“ в тази статия присъства най-скъпият сутиен в историята на бельото, както и деколтето на Джулия Робъртс от филма „Ерин Брокович“.

Нека ги разгледаме заедно:

Сутиенът с конусовидни чашки, който Жан Пол Готие създаде през 1990 г. за турнето на Мадона Blondie Ambition, безспорно е едно от най-известните модни решения на 20-ти век.


През 1994 г. бе отбелязана революция в бельото. Тогава се появи новият сутен на Wonderbra, а рекламата с Ева Херцигова обиколи целия свят. На нея Ева гледа към бюста си, а на постера бе добавен и закачливият надпис “Hello Boys”.



През 1999 г. гостите на MTV Video Music Awards имаха шанса да оценят по достойнство размера на гърдите на Лил Ким.



Известната американска фотомоделка от 50-те години Бети Пейдж често се появявала с необичайни сутиени, като този:



Безспорно един от най-запомнящите се моменти в историята на женския футбол е този, в който Бранди Частейн отбелязва победния гол за САЩ и американките стават световни шампионки. Това се случва през 1999 г., а от щастие Бранди си маха фланелката и пада на колене пред 90 000 души.



Клаудия Шифър със сутиена Very Sexy Fantasy Bra на Victoria's Secret. Той е обсипан с брилянти и е на стойност 1000000 долара.



Сутиен, в който можете да отгледате ориз:



Джулия Робъртс и разкошният й бюст в „Ерин Брокович“, нямаше как актрисата да не си спечели „Оскар“.



Бритни Спиърс в клипа Baby One More Time, който й донесе световна известност.



Кейти Пери и сутиенът й в клипа California Girls.



Сутиен, който може да крие любовни писма:



Сутиен, който може да открие на кого е дала дамата ключа от сърцето си: