Автор
Woman.bg

Алесандра Амброзио ще носи скъпоценния сутиен на Victoria’s Secret

Всяка година Victoria’s Secret обединява усилия и творческо вдъхновение с бижутерите на London Jewelers, за да създадат заедно шедьовър – сутиен, украсен със скъпоценни камъни.

За идното шоу на Ангелите щастливият модел, избран да носи Звездата на вечерта, сутиен с главно "С” или по-известен като Secret Fantasy Bra, е Алесандра Амброзио.

Изглежда екипът на Victoria’s Secret има особени критерии, по които избира кой супер модел да удостои с честта да представи скъпоценния сутиен. Ангелът трябва да бъде току-що родила майка.

Алесандра получила предложението докато кърмила 3-седмичното си бебе Ноа.

И колкото и да не ни се вярва красавицата до последно била несигурна и притеснена дали ще покрие очакванията на работодателите си и най-вече на всички почитатели на бранда по света.

„Исках да крещя от щастие. Но няма да лъжа, бях наистина притеснена. И сякаш тогава за първи път изпаднах в следродилна депресия”, споделя Амброзио.

По време на втората си бременност моделът не качила кой знае колко килограми и това се дължи на здравословния ѝ начин на хранене, който е превърнала в закон за себе си.

Всеки ден тя задължително изпивала поне по един сок от зелени зеленчуци, хапвала салата с кале и сусам и понякога риба, но не отрича, че на няколко пъти ѝ се е случвало да си позволи пица, мъфини и сладолед.

Освен това, по време на бременността тя умерено практикувала йога, пилатес и понякога дори спининг.

Нека кажем малко повече за сутиена, който предстои да видим върху красавицата на 4-ти декември по време на грандиозното шоу на Victoria's Secret.

Той е изцяло вдъхновен от цветята. Покрит е с над 5200 скъпоценни камъни, оформящи красиви съцветия и вдигащи цената на бельото до спиращите дъха 2,5 милиона долара.