Не всички мъже харесват един и същ тип жени. Има обаче няколко специфични по-изразени черти при някои дами, които отблъскват мъжете.

Вижте кои са те:

Супер силната

Супер силните жени създават чувство на малоценност в противоположния пол. За мъжете, силата и егото им се крият в това да предпазват и защитават жената, а не обратното.



Жената дете


Вдетенената жена отказва да порасне. Тя винаги ще очаква нейният мъж да се държи с нея като с дете и да я глези. Тя си търси баща, а не партньор. Както жените не искат да са като майки за мъжете си, така и мъжете не искат да са бащи за жените си. В началото повечето мъже намират детинското поведение за привлекателно и сладко, но след време си правят други изводи.



Злобната кучка

Тя търси вината във всички останали, но не и в себе си. Винаги има към кого да насочи злобата си. Тя често омаловажава другите и е щастлива, когато други хора страдат. Злобната кучка е много егоистична и мисли само за себе си. Повечето мъже избягват този тип жени и мислят, че е по-добре да стоиш настрана от тях.



Ревлата

Да бъдеш емоционален не е лоша черта, но ревлите са жени, които използват силата на сълзите си като оръжие за да постигнат каквото искат или за да докажат, че са прави. Всъщност, мъжете не обичат прекалено емоционалните жени, които плачат за най-малкото нещо. Мъжете избягват такива жени.



Бъбривката


Тя не спира и не спира да говори. Говори с часове на всякакви теми, а приятелят й е задължен да я изслуша, ако той реши да каже нещо най-вероятно ще бъде прекъснат. Тя обича да клюкарства и често говори безсмислици, просто за да каже нещо. За няколко дни мъжете могат да изтърпят такава жена, но след малко повече време мъжът до нея най-вероятно ще се опита да се отърве от нея.

По материал на rox.bg