Автор
Woman.bg

Мишел Родригес е секси и яростна за сп. Interview

Попаднахме на най-новата фотосесия на актрисата Мишел Родригес за списание „Interview” и няма как да отречем сексапилното излъчване и тайнственост около нейната персона.

Невъзможно е да не сте почитателки на Мишел!

Талантлива, безстрашна и смела – г-ца Родригес заслужава да бъде определяна като „най-добрата латино екшън звезда“.

Нека ви припомним първите стъпки на Мишел в киноиндустрията - доминикано-пуерториканско момиче от Джърси влязло в актьорския занаят с нулев опит и победила над 350 кандидатки за главната роля в “Боксьорката”, спечелил няколко награди за добра игра.

Звездата на Мишел изгря с участието й в победителят от филмовия фестивал Sundance „Боксьорката“ (Girlfight), където играе главната роля на Диана Гузман

* Мишел и Вин Дизел

След "Боксьорката" тя се сдобива с магнетизъм на истинска звезда, тяло на модел и държание и талант на бизнесдама. Казва, че "Бързи и яростни" са дошли точно на време, защото е искала да продължи ролите си на здрави мъжки момичета.

Четете още: Плажен патрул: Лупита Нионго и Мишел Родригес

За никого не е тайна, че красавицата е бисексуална. В откровено интервю за Entertainment Weekly тя споделя: „Никога не съм се появявала на червения килим с мъж под ръка, което караше хората да се чудят. Като добавим и персонажите, в чиито образи влизам във филмите - мъжки момичета, всички автоматично решават, че съм лесбийка. Но пък не са чак толкова далече от истината. Била съм и с мъже, и с жени. Правя каквото си поискам. Твърде съм любопитна, за да не опитам всичко, което ми се предлага. Мъжете ме интригуват… както и жените“.

Актрисата има интересен личен живот. През 2001 година има връзка с колегата си Вин Дизел. През 2003 година бе засечена в прегръдките на Оливие Мартинес, а три години по-късно се радваше на любовта си с Колин Фарел. Междувременно се е радвала и на компанията на красиви жени... 35-годишната Мишел имаше краткосрочна връзка с манекенката Кара Делевин, която продължи само четири месеца.

* Кара и Мишел

Според нас Мишел едва ли ще остане сама за дълго... Черно-белите фотоси за сп. Interview показват една самоуверена, секси и страстна млада жена, която е способна да завърти главата и на двата пола. Част от оръжията й със сигурност се крият в нейните перфектни форми.

В очакване на седмата част на "Бързи и яростни", Мишел направи телефонно интервю за списанието. Ето част от него:

Ето какво отговори брюнетката за съвместяването на професионалния и личен живот: "Хайде, погледни ме! Нямам нищо последователно в житова си! Харесвам се така! Е, сигурно някой ден ще трябва да дам живот... но колкото по-далеч е този ден, толкова съм по-щастлива! Знам, че ти е странно. То си е! Но аз съм вълк единак. Тичам сама. Имам наистина страхотни приятели, но мисълта за дългосрочна връзка с един човек е направо... Аз не мога да искарам повече от 6 месеца с някой..."

Вярваш ли в любовта?

- Виж... май искам само безусловната любов, която можеш да получиш само от член на семейството. Можеш да имаш късмет и да намериш безусловната любов в приятел или съпруг, но това си е рядкост. Така, че ако някой ден имам дете, искам да го погледна с любов в очите, и то да ми отвърне със същата любов... въпреки, че това ми звучи егоистично".

Пука ли ти какво мислят другите за личния ти живот?

- Не. И по принцип го държа в тайна, докато не изскочи някой папарак и така нещата стават публични. Но пак не ми дреме. Ако ми пукаше, може би щях да се държа по-добре (смее се).

Екзотичната брюнетка наистина има убийствено тяло и приковава очите и на мъжете, и на жените!