Холивудската актриса Мила Кунис ще бъде гост звезда в сериала "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men).

Мила ще влезе в ролята на Вивиан - млада пътешественичка със свободен дух, която се появява на прага на Уолдън (Аштън Къчър). Той ще повярва, че брюнетката е перфектната жена за него, въпреки че по това време се кани да предложи брак на друга.

Мила и Аштън си партнираха за първи път на снимачната площадка на сериала "Шеметни години" (That 70s Show) в края на 90-те години. Миналата седмица те предизвикаха слухове, че са се сгодили, след като звездата от "Черен лебед" (Black Swan) беше забелязана с голям диамантен пръстен, докато пазарува в Лос Анджелис, припомня БГНЕС.

Аштън Къчър и Мила Кунис се запознаха на снимките на "Шеметни години", но започнаха да излизат заедно през 2012 година, малко след като Аштън се раздели със съпругата си Деми Мур. През ноември миналата година разводът на Аштън и Деми беше официално финализиран.

В първите месеци от връзката си двамата актьори държаха отношенията си в тайна. Едва през декември миналата година актьорът публикува тяхна обща снимка в профила си в Twitter.

Четете още: Мила Кунис и Аштън Къчър се сгодиха